Biovela Utenos mėsa

Meksikietiškas troškinys su kotletais

Recepto autorius
Simona Kaštelianovienė
Recepto tipas
Karštieji patiekalai
  • Pomidorų tyrė - 500 ml;
  • Konservuotos pupelės - 400 g;
  • Česnakas (smulkiai supjaustytas) - 2 skilt.;
  • Svogūnas (smulkintas) - 1 vnt;
  • Penkių pipirų mišinys - pagal skonį;
  • Druska - pagal skonį;
  • Prieskonių mišinys - pagal skonį;
  • Čili pipiras, susmulkintas - pagal skonį;
  • Fermentinis tarkuotas sūris - 40 g;
  • Įvairių spalvų paprikos;
  • Aliejaus kepimui;
  • Pakelis "Biovelos" "Mamos" kotletų.
  • Į įkaitintą keptuvę pilti aliejų, dėti svogūną, paprikas ir šiek tiek apkepinti. Versti pupeles, šiek tiek patroškinti. Dėti kotletus, pomidorų tyrę ir patroškinti dar apie 10 minučių. Berti prieskonius, česnaką ir sūrį, išmaišyti. Po kelių minučių jau galima skanauti. Skanaus!

Svetainėje naudojami slapukai sklandžiam jos veikimui. Daugiau apie naudojamus slapukus - privatumo politikoje